Πολάκης: «Τηλεοπτικό αγωνιστικό show» η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ
«Τηλεοπτικό αγωνιστικό show» χαρακτήρισε την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, που μίλησε για «αυτοεξευτελισμό» των συνδικαλιστών.
Μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής, ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε με σφοδρότητα στους προέδρους του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της ΠΟΕΔΗΝ και του ΕΚΑΒ, υποστηρίζοντας ότι η σημερινή κινητοποίηση γίνεται για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους συγκεκριμένοι άνθρωποι.
Αποκάλεσε τους συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από τη Βουλή «καπεταναίους» που τώρα ανακάλυψαν μια διάταξη που υπάρχει από το 1999 για τις αεροδιακομιδές και άρχισαν –όπως είπε- τώρα να μιλούν για ιδιωτικοποίηση.
«Δεν μπορεί ενώ προικοδοτούμε το ΕΚΑΒ με 12 εκατ. το χρόνο, ενώ καλύπτουμε τις οφειλές προς την Π.Α., να βγαίνουν κάποιοι να μιλάνε, αντί να πουν ευλόγησον... Ο αντιπολιτευτικός οίστρος τυφλώνει και τότε κάποιοι χτυπούν το κεφάλι τους στο τοίχο», ισχυρίστηκε.
Διαβάστε επίσης:
Ισραήλ: Ο Μπεν Γκβιρ φόρεσε καρφίτσα-θηλιά για την εκτέλεση Παλαιστίνιων - «Υπάρχει και η κρεμάλα»
20:50
Επιστροφή έκπληξη στην προπονητική: Ο Τάκης Λεμονής στον πάγκο της σερβικής Ραντνίσκι (pic)
20:39
Αγρότες: «Χωρίς εμάς, τι θα φας;» - Ο «Daniel», η ευλογιά και η απόγνωση στον πρωτογενή τομέα
20:30
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που διερωτώνται για την υγεία του
20:20