Ν. Παρασκευόπουλος: Αποφάσισα δύσκολα για τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ
«Δύσκολη» χαρακτήρισε την απόφασή του να διατάξει πειθαρχική έρευνα για την περίπτωση του αντιπροέδρου του ΣτΕ που φέρεται να εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλο, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.
«Πρόσεξα το κείμενο της παραγγελίας μου και είναι σαφές ότι δεν αναφέρεται στην προσωπική ζωή του δικαστή», ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης όταν προκλήθηκε από τον Ανδρέα Λοβέρδο και προσέθεσε ότι ενήργησε με βάση τη νομιμότητα και όχι τη σκοπιμότητα.
Έκανε δε, γνωστό ότι η υπόθεση τού είχε τεθεί υπόψιν από το Νοέμβριο του 2015 από δικαστικές αρχές και πως τότε δεν προχώρησε σε καμία κίνηση.
«Ανεπίτρεπτο», χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος το γεγονός να λαμβάνονται υπόψη για μια πειθαρχικά προϊόντα υποκλοπής.
SPONSORED
ΧΡΗΜΑ
Κατασκηνωτικό πρόγραμμα της ΔΥΠΑ: Έως πότε παρατείνεται η περίοδος των ενστάσεων
02:00
ΧΡΗΜΑ
Διαθήκες: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
01:00
ΧΡΗΜΑ
Πάνω από 100 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Ιούνιο από την ΔΥΠΑ - Όλες οι πληροφορίες
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ουζμπεκιστάν : Έξι νεκροί και επτά τραυματίες από έκρηξη σε σταθμό υγροποιημένου αερίου
23:57
ΚΟΣΜΟΣ