ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως πρωθυπουργός παράκεντρων και διαπλοκής
Κριτική στην κυβέρνηση και ειδικά στον πρωθυπουργό ασκεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή δημοσίευμα ισραηλινής εφημερίδας.
Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Η αποκάλυψη της εφημερίδας «Haaretz» για συνεργασία στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο νυν υπουργός κ. Παπασταύρου, προ των εκλογών του 2023 με ισραηλινά κέντρα και στελέχη που ειδικεύονται στην πολιτική επικοινωνία και την χειραγώγηση της κοινής γνώμης, μπορεί να περνάει στα ψιλά αλλά συνιστά μείζον ζήτημα δημοκρατίας.
Εν μέσω ενός σκανδάλου υποκλοπών, που το Μαξίμου και ιδιωτικά συμφέροντα στοχοποίησαν, παρακολούθησαν και παγίδευσαν υπουργούς, βουλευτές, επιχειρηματίες, αλλά και την ηγεσία του Στρατού, κάνοντας χρήση παράνομης ισραηλινής τεχνολογίας, οι αποκαλύψεις αυτές είναι ενδεικτικές για το πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης οργάνωσε και κέρδισε την άνοδο του στην εξουσία.
Ο κ. Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός των παράκεντρων, της διαπλοκής και των μυστικών συμβούλων επικοινωνίας».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν παραδίδει την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Φαραντούρης: «Ανήκει στους πολίτες»
ΣΥΡΙΖΑ: Τρικυμία από τις δηλώσεις Φαραντούρη για Καρυστιανού - Εξηγήσεις από τον ίδιο
Ινουίτ για Γροιλανδία: Η αρκτική γη δεν ανήκει σε κανέναν - Η γη μάς ανήκει συλλογικά
16:05
ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 4: Βουβός πόνος: Επαναπατρίζονται ο σοροί - Επέστρεψαν οι τραυματίες του δυστυχήματος στη Ρουμανία (vids)
15:56
Μετρό Θεσσαλονίκης: Θα κλείσει για 15 μέρες το Μάρτιο λόγω των έργων επέκτασης προς Καλαμαριά
15:52
Στη Γροιλανδία στις αρχές Φεβρουαρίου ο βασιλιάς της Δανίας Φρειδερίκος
15:50