Χατζηδάκης για αγρότες: Βελτιώσεις στον φόρο κατανάλωσης και στο τιμολόγιο του ρεύματος
O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης.
INTIMEΓια τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με αντιπροσωπείες αγροτών από τα μπλόκα μίλησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης, δίνοντας στίγμα για το ειπώθηκε, αλλά και τι πρόκειται να ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό.
Όπως είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, παρά το ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα ορισμένοι αγροτοσυνδικαλιστές είχαν κόψει στα δύο την Ελλάδα με τα μπλόκα και παρά το κάλεσμα του πρωθυπουργού, μία μερίδα προσήλθε σε συζήτηση.
Ο ίδιος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μεταξύ των αγροτοσυνδικαλιστών δεν θα έπρεπε να περιλαμβάνονται άτομα που ελέγχονται από ελεγκτικές αρχές.
Όσον αφορά τη σημερινή συνάντηση, ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι προσήλθαν άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, κάτι που βοηθάει την κυβέρνηση, ενώ γίνονται κάποιες βελτιώσεις στο πλαίσιο των δημοσιονομικών αναγκών και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε ότι αναμένεται να ανακοινωθούν μέτρα που αφορούν το ρεύμα, το πετρέλαιο, τη μηδική κ.ά.
Δημοσκόπηση Interview: Τρίτη κυβερνητική θητεία ΝΔ «βλέπουν» οι πολίτες
12:37
Ο Μαντς Μίκελσεν στο καστ της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορτσέζε «What Happens at Night»
12:36
Κρεμλίνο: H σύγκρουση στην Ουκρανία έχει εξελιχθεί σε μια πολύ ευρύτερη αντιπαράθεση με τη Δύση
12:35
Μήνυση της FedEx κατά των ΗΠΑ - Ζητά «πλήρη επιστροφή» των δασμών
12:25