Τη Δευτέρα στις 13:00 το «ραντεβού» Μητσοτάκη με τους αγρότες
Από τις κινητοποιήσεις των αγροτών
INTIME NEWS/ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣτις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (19/1) θα πραγματοποιηθεί το «ραντεβού» των αγροτών με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως ανακοινώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.
«Ναι, υπάρχει μία επί της αρχής συμφωνία για συνάντηση την Δευτέρα στις 13:00 με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον όρο οι δρόμοι, όλοι οι δρόμοι να είναι και να παραμείνουν ανοιχτοί» δήλωσε ο ίδιος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
«Ενημερωνόμαστε ότι ανοίγουν σταδιακά όλα τα σημεία και αυτό πρέπει να γίνει σε όλη του την έκταση» πρόσθεσε ακόμη ο κ. Μαρινάκης.
«Πρέπει αυτό να γίνει σε όλη του την έκταση, να συνεχιστεί, να παραμείνει και ναι, πρώτα ο Θεός, θα γίνει και αυτή η συνάντηση, σε συνέχεια της προηγούμενης, η οποία όπως απεδείχθη μετά από πάρα πολλές ώρες εποικοδομητικής συζητήσης, μόνο καλά αποτελέσματα, μόνο θετικά είχε να δώσει συνολικά για τον πρωτογενή τομέα», κατέληξε.
Στη επικείμενη συνάντηση αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, Ρίζος Μαρούδας.
«Σε τηλεφώνημα με τον Τσιάρα συμφωνήσαμε ότι πρέπει να γίνει η συνάντηση» είπε μιλώντας στο OPEN.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τα «σκληρά» μπλόκα στο Μαξίμου: «Να γίνει συζήτηση με τους δρόμους ανοιχτούς» λέει ο Τσιάρας
Σκληρή επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ για το πόρισμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταγγελίες για συγκάλυψη και «πλυντήριο ευθυνών»
07:50
Τροχαίο δυστύχημα στον Πέραμα: Νεκρός 26χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μηχανών - Τραυματίστηκε 29χρονος
07:45
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ένας πόλεμος… τελεσιγραφότατος
07:45
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα του Κηφισού - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
07:40