ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Τσίπρας και Παππάς οφείλουν πολλές εξηγήσεις στον ελληνικό λαό

ΝΔ: Τσίπρας και Παππάς οφείλουν πολλές εξηγήσεις στον ελληνικό λαό

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει πολλές εξηγήσεις στον ελληνικό λαό», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου της ΝΔ, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για διαπλοκή, με αφορμή δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής που δημοσιεύει τη φωτογραφία Κύπριου δικηγόρου, ο οποίος ειδικεύεται στην δημιουργία εξωχώριων εταιριών και περιλαμβάνεται στα Panama Papers, να αποχωρεί από το Μέγαρο Μάξιμου.

«Οι κύριοι Τσίπρας και Παππάς δεν μπορούν να κρύβονται άλλο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΝΔ και θέτει τα ερωτήματα: «Τι κρύβουν; Ποιον ή ποιους προστατεύουν;».

«Οφείλουν να δώσουν καθαρές απαντήσεις και να μας πουν τι γύρευε η "αλεπού στο παζάρι"», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Μετά και το σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής” που δημοσιεύει τη φωτογραφία Κύπριου δικηγόρου ο οποίος ειδικεύεται στην δημιουργία εξωχώριων εταιριών και περιλαμβάνεται στα Panama Papers να αποχωρεί από το Μέγαρο Μάξιμου, ο κ. Τσίπρας οφείλει πολλές εξηγήσεις στον ελληνικό λαό.

Τη στιγμή, μάλιστα, που ο κ. Τσίπρας προσπαθούσε να πείσει τους πολίτες για την προσήλωσή του στον αγώνα κατά της διαπλοκής στη σχετική συζήτηση στη Βουλή, μαθαίνουμε ότι ο εν λόγω δικηγόρος με το “πλούσιο βιογραφικό” βρίσκονταν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Άραγε, τι ακριβώς έκανε; Με ποιον ή ποιους συναντήθηκε και ποιες είναι οι σχέσεις του κ. Αρτεμίου με τους κυρίους Τσίπρα και Παππά;

Γιατί ο κ. Τσίπρας που προκλήθηκε από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από την εταιρία “Atlas Cyprus International Trust” η οποία είναι μέτοχος της Αυγής;

Γιατί εξακολουθούν να σιωπούν;

Τι κρύβουν; Ποιον ή ποιους προστατεύουν;

Οι κύριοι Τσίπρας και Παππάς δεν μπορούν να κρύβονται άλλο.

Οφείλουν να δώσουν καθαρές απαντήσεις και να μας πουν τι γύρευε η "αλεπού στο παζάρι"».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ