ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Η ΝΔ έχει ξεπεράσει κάθε όριο υποκρισίας και γραφικότητας

Μαξίμου: Η ΝΔ έχει ξεπεράσει κάθε όριο υποκρισίας και γραφικότητας

Για στήσιμο ενός αφηγήματος διαπλοκής γύρω από μια εταιρεία η οποία «κατέχει διαφανώς και νομίμως πακέτο μετοχών της ΑΥΓΗΣ» κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, απαντώντας στη ΝΔ που ζητά από τον Τσίπρα να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για την «ταυτότητα του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από την εταιρία “Atlas Cyprus International Trust” η οποία είναι μέτοχος της Αυγής».

«Στην προσπάθειά της να "βγάλει λαβράκι" για την ταυτότητα ανθρώπων που επισκέπτονται καθημερινά και δημόσια το Μέγαρο Μαξίμου, η Νέα Δημοκρατία έχει σπάσει όλα τα κοντέρ της σοβαρότητας και της γραφικότητας», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Το κόμμα του κ. Χριστοφοράκου, της Siemens και των τηλεφωνικών κέντρων, του κ. Παπασταύρου, των Panama Papers, της λίστας Λαγκάρντ και τις λίστες Μπόργιανς, των θαλασσοδανείων και των αθωωτικών τροπολογιών, προσπαθεί, να στήσει ένα αφήγημα διαπλοκής, γύρω από μια εταιρεία η οποία κατέχει διαφανώς και νομίμως πακέτο μετοχών της ΑΥΓΗΣ, μόλις (!) δεκατέσσερις (14) φορές μικρότερο από το περίφημο μη εξυπηρετούμενο δάνειο (θαλασσοδάνειο) του κ. Μητσοτάκη για τον Κήρυκα Χανίων».

«Για να της βγει το αφήγημα, εξέδωσε σήμερα μια καταγέλαστη ανακοίνωση, στην οποία εμπλέκει συνομωσιολογικά δημοσιεύματα και άσχετα πρόσωπα. Φιάσκο. Ας συνεχίσουν να γίνονται διασκεδαστικοί...», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ