Ο Στ. Θεοδωράκης διαβεβαιώνει από τα Χανιά ότι θα συνεχίσει τη λειτουργία του το Ποτάμι
Τη διαβεβαίωση ότι το Ποτάμι δεν θα τελειώσει έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τα Χανιά όπου κατάγεται.
«Εμείς εδώ οι Χανιώτες είμαστε σκληροί. Το Ποτάμι δεν τελειώνει. Έχουμε βαθιές πηγές στην κοινωνία. Γεννηθήκαμε για τα δύσκολα», είπε ο κ. Θεοδωράκης το μεσημέρι της Κυριακής στο ενοριακό κέντρο του Αγίου Νικολάου στο χωριό Δραπανιά Κισσάμου.
Αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που τον φέρουν να κύκλος του κόμματος που ηγείται είπε ότι οι βουλευτές και τα στελέχη του δίνουν καθημερινά τη μάχη για μια νέα πατρίδα.
«Το Ποτάμι δεν είναι μόνο οι βουλευτές του. Είστε όλοι εσείς και τα εκατοντάδες στελέχη σε όλη τη χώρα , που χωρίς προφανή οφέλη δίνουν τη μάχη για μια νέα πατρίδα», επεσήμανε.
Ο κ Θεοδωράκης το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Οκτωβριου, έχει προγραμματίσει συνάντηση στο Ηράκλειο με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ενώ νωρίτερα θα επισκεφθεί ειδικό σχολείο στα Χανιά.
Σε απάντηση της επίθεσης κατά εμπορικού πλοίου τα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν
23:52
Βενεζουέλα: Η καταστροφή προκαλεί ρωγμές και στην κυβέρνηση- Ο ρόλος των ΗΠΑ και η θέση της Προέδρου
23:51
Τουρκία: Συνελήφθη ακαδημαϊκός σε επιχειρήσεις πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα
23:41
Πλήγματα των ΗΠΑ στα Στενά του Ορμούζ - Έκρηξη στην περιοχή Σιρίκ στο Ιράν
23:39