Μαρινάκης για ευλογιά: Η ΕΕ μας δικαιώνει απολύτως ότι δεν υπάρχει εγκεκριμένο εμβόλιο
O κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME NEWSΤην επιβεβαίωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση της κυβερνητικής άποψης που εκφράστηκε εδώ και καιρό ότι δεν υπάρχει εγκεκριμένο εμβόλιο για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων επικαλάστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στις αιτιάσεις ότι υπήρχε τρόπος αντιμετώπιστης της κρίσης μέσω εμβολιασμού
«Καμία χώρα στην Ευρώπη δεν έχει ακολουθήσει την πρακτική του εμβολισμού, εκτός της Βουλγαρίας, οι εξελίξεις μας δικαιώνουν» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ο Παύλος Μαρινάκης ανάφερε επίσης ότι υπάρχει «Απάντηση του αρμόδιου επιτρόπου για τη δήθεν κατηγορία ότι αρνηθήκαμε το εμβόλιο, έχουμε γνωμοδοτήσεις ειδικών ότι δεν υπάρχει εμβόλιο, και έχουμε το δεδομένο ότι ένας ενδεχόμενος εμβολιασμός θα έθετε σε κίνδυνο ελληνικά προϊόντα όπως τη φέτα».
«Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δεν θα μπει στην ουσία της Mercosur»
Αναφορικά με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να στείλει τη συμφωνία Ε.Ε. - Mercosur στο Ανώτατο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκανε λόγο για «τακτική καθυστερήσεων» αφού το δικαστήριο δεν θα μπει στην ουσία της συμφωνίας αλλά θα γνωμοδοτήσει εάν ακολουθεί την ευρωπαϊκή νομοθεσία.
«Αυτοί που θέλουν να στείλουν τα ελληνικά προϊόντα σε όλον τον κόσμο και στο τέλος της ημέρας να μεγαλώσει και η ελληνική οικονομία και τα έσοδα του κράτους μόνο κερδισμένοι θα βγουν από την Mercosur. Όλοι όσοι παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο και παραποιούν την πραγματικότητα από την αντιπολίτευση για την Mercosur θέλουν τον πρωτογενή τομέα και τους ανθρώπους κολλημένους στο χθες και σε μία μιζέρια που δεν τους αξίζει», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ο νέος ανώτατος ηγέτης του Ιράν δεν έχει εμφανιστεί ακόμα και ίσως να μην χρειάζεται να το κάνει
18:17
Πάνω από 826 οι νεκροί από ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο
18:06
Εύβοια: Συνελήφθη 59χρονος που έτρεχε με 129 χλμ./ώρα σε δρόμο με όριο 50
17:59
Βίντεο από το ισραηλινό χτύπημα στην ιρανική Διαστημική Υπηρεσία στην Τεχεράνη
17:46