Βουλή: Αναβάλλεται η ακρόαση των υπερθεματιστών εν αναμονή της απόφασης του ΣτΕ
Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, όπου είχαν κληθεί προς ακρόαση οι τέσσερις υπερθεματιστές του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.
Η αναβολή της συνεδρίασης προφανώς και σχετίζεται με την κρίσιμη απόφαση του ΣτΕ, την Τετάρτη, ως προς τη συνταγματικότητα του νόμου Παππά μετά και την απόφαση που ελήφθη την περασμένη εβδομάδα να γίνουν κατ’ αρχήν αποδεκτές οι προσφυγές των καναλιών. Πέραν αυτού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι τέσσερις υπερθεματιστές είχαν ενημερώσει τη Βουλή ότι δεν θα παρίσταντο οι ίδιοι, αλλά εκπρόσωποί τους.
Στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας έχει ήδη «καταθέσει» ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα προσέλθει εκ νέου για να απαντήσει για να ολοκληρώσει την ακρόασή του.
Εμπάργκο από την κυβέρνηση Μακρόν στον Αμερικανό πρέσβη Κούσνερ - Δεν πήγε στο ΥΠΕΞ για εξηγήσεις
23:24
Έρχονται τα πρώτα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ για 7,3 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων
23:15
Πώς και γιατί η Ευρώπη μπορεί να μπει στο στόχαστρο του Ιράν - Αξιωματούχοι αποκαλύπτουν
23:03
Βόρεια Μακεδονία: Συνελήφθη ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της χώρας, Αρτάν Γκρούμπι
22:51