ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αδ. Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρησιμοποιούσε κάθε μέσο για να παραμείνει στην εξουσία

Αδ. Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρησιμοποιούσε κάθε μέσο για να παραμείνει στην εξουσία
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Σε διευκρινίσεις για τις δηλώσεις που έκανε σε ομιλία του την Κυριακή στη Χίο προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι διαστρεβλώθηκαν όσα είπε.

«Τι είπα εγώ; Στις χώρες που έχουν κομμουνισμό, τόσο έχουν φοβηθεί από τον ολοκληρωτισμό αυτών των ανθρώπων, που αφού έπεσε εκεί ο κομμουνισμός, και έχουν περάσει 20 χρόνια και 30, παραμένει ο κομμουνισμός απαγορευμένος», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε: «Να μην πέφτουμε από τα σύννεφα, όταν την ώρα που πήραν την εξουσία άνθρωποι αυτών των ιδεών, φέρονται ολοκληρωτικά. Καταλάβατε;»

«Ενώ σε αυτές τις χώρες που τους ζήσανε τους έχουν απαγορεύσει, στην Ελλάδα, λόγω της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς, έχουμε φτάσει στο σημείο να τους θαυμάζουμε. Σε κανένα σημείο δεν είπα ότι πρέπει στην Ελλάδα να τους απαγορεύσουμε», πρόσθεσε ο κ.Γεωργιάδης.

«Σε κανένα σημείο εγώ δεν είπα να γίνει αυτό στην Ελλάδα. Αλλά να ξέρουμε, ότι όπου πήραν την εξουσία άνθρωποι αυτού του τύπου, στο τέλος υπήρξε ολοκληρωτισμός», επεσήμανε αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συμπλήρωσε ότι «αν δεν ήμασταν στην ΕΕ, που μας έβαλε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα χρησιμοποιούσε κάθε μέσο για να παραμείνει στην Εξουσία».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, διερωτήθηκε σε ποια Ευρωπαϊκή χώρα Ανώτατος Κρατικός λειτουργός όπως ο κύριος Κρέτσος θα μπορούσε να δηλώσει ότι οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές αλλά όχι σεβαστές και να παραμένει ακόμη στη θέση του;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ