Ανασκευάζει η Αλεξοπούλου για το «τζάμπα πέθανε»: Ήταν κάκιστη διατύπωση
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI«Κάκιστη διατύπωση» χαρακτήρισε τη φράση «το τζάμπα πέθανε» η Χριστίνα Αλεξοπούλου, ανασκευάζοντας το σχόλιό της για τη στεγαστική κρίση που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.
«Όλοι κρινόμαστε για αυτά που λέμε και γι' αυτά που κάνουμε. Απολογούμαι όταν έχω άδικο» σημείωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN.
Η επίμαχη δήλωση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, έγινε σε συνέντευξη της στο MEGA, όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε «πώς μπορεί ένας εκπαιδευτικός με μισθό 800 ευρώ να καλύψει ενοίκιο 400 ευρώ και τα υπόλοιπα έξοδά του».
Η κα Αλεξοπούλου απάντησε: «Το τζάμπα πέθανε. Και έχει πεθάνει χρόνια τώρα. Το τζάμπα δεν υπάρχει. Και όλοι θέλαμε το τζάμπα. Ποιος θα το πληρώσει;».
ΕΛΛΑΔΑ
Επίθεση σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην Πάτρα – Ένας ελαφρά τραυματίας
14:40
ΚΟΣΜΟΣ
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Κριμαία - Νέο κύμα επιθέσεων από το Κίεβο
14:38
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΔΜΗΕ-Καράμπελας: Η ισχυρή ανταπόκριση στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης
14:26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ανάρτηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για τις νέες συμφωνίες της ATLANTIC SEE LNG TRADE
14:25
ΕΛΛΑΔΑ