Δεν περίμεναν το ΣτΕ: «Πρεμιέρα» έκανε το ΠΑΣΟΚ tv
Στον διαδικτυακό «αέρα» βρίσκεται από την Τρίτη, το ΠΑΣΟΚ TV, εκπέμποντας το δικό του τηλεοπτικό σήμα.
Η «πρεμιέρα» έγινε την Τρίτη και στόχος των εμπνευστών του είναι να εκπέμπει καθημερινά για περίπου τρεις ώρες. Το διαδικτυακό κανάλι πήρε το όνομα GreenLeft WebTv και εκπέμπει από το υπόγειο της Χαριλάου Τρικούπη.
Στην πρώτη εκπομπή εμφανίστηκαν παρουσιάζοντας τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ αλλά και τους στόχους του web tv, το στέλεχος του κόμματος Λάμπρος Παλάντζας και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου Νάντια Γιαννακοπούλου.
Από το Web TV θα περάσουν όλα τα στελέχη του κινήματος ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη νέα γενιά αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την περιφέρεια.
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στη Χίο: Προθεσμία 24 ωρών για να απολογηθεί πήρε ο φερόμενος διακινητής
19:46
ΕΛΛΑΔΑ
Σμήναρχος - κατάσκοπος: Εντοπίστηκε η «διαδρομή» του χρήματος - Έτσι έγινε η στρατολόγηση από Κίνα
19:40
ΚΟΣΜΟΣ
Διαγράφτηκε από τον λογαριασμό του Τραμπ στο Truth Social το βίντεο που δείχνει τους Ομπάμα ως πιθήκους
19:32
ΕΛΛΑΔΑ
Κατολισθήσεις στην Πρέβεζα: Άμεσος κίνδυνος για σπίτια σε Μυρσίνη, Ζάλογγο και Λούρο (pics)
19:27
ΚΟΣΜΟΣ