«Ξεπερνά τα όρια της χυδαιότητας»: «Πυρά» Μαρινάκη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ο Παύλος Μαρινάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI«Ήμασταν πολύ ανεκτικοί με την κυρία Κωνσταντοπούλου για πολύ καιρό, η πραγματική κυρία Κωνσταντοπούλου όμως είναι ένα πολύ κακό άτομο, από το οποίο φεύγουν βουλευτές»: αυτό δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, αναφερόμενος στην κόντρα μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας εντός και εκτός βουλής.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για συμπεριφορές που «ξεπερνούν τα όρια της χυδαιότητας» ενώ παράλληλα ανέφερε πως κατά τη γνώμη της η στάση της δεν συνιστά πολιτική αντιπαράθεση.
«Αυτό που κάνει ξεπερνά τα όρια της χυδαιότητας» είπε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε πως «δεν μπορεί να λέει δολοφόνους» τους βουλευτές.
Όπως υπογράμμισε, η κ. Κωνσταντοπούλου χρησιμοποιεί διαρκώς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, αναφερόμενος και στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.
Έκανε επίσης λόγο για ένα «προσωπείο δήθεν επαναστάτριας» και αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της:
«Η πραγματική εικόνα είναι ότι φεύγει από δίπλα της ο ένας μετά τον άλλον, η πραγματική εικόνα είναι ότι παρακάμπτει από τα ψηφοδέλτιά της τις γυναίκες, για να διορίσει συγγενείς και φίλους».
Σκληραίνοντας ακόμη περισσότερο την κριτική του, είπε πως με βάση τη συμπεριφορά της οι εργαζόμενοι της Βουλής τη θεωρούν ένα «πολύ κακό άτομο».
«Κάνει καριέρα στις πλάτες πονεμένων ανθρώπων» είπε επίσης ο κ. Μαρινάκης, συμπληρώνοντας:
«Είναι ένας κακός άνθρωπος που κάνει ό,τι χειρότερο (…) Αυτοί οι άνθρωποι επενδύουν πολιτικά στον πόνο θυμάτων τραγωδιών. Αυτό είναι ένα μοτίβω και έχω μιλήσει για το κίνημα των τυμβωρύχων».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μηνύσεις, μηνύματα και... robe de chambre: Νέο «επεισόδιο» στην κόντρα Γεωργιάδη - Κωνσταντοπούλου
Το FBI δημοσίευσε την περιγραφή του υπόπτου για την απαγωγή της μητέρας Αμερικανίδας παρουσιάστριας
15:04
Δύο νεκροί στη Γαλλία και μία νεκρή στην Ισπανία ενώ η καταιγίδα Νιλς συνεχίζει την πορεία της
14:55
Πλημμύρισε ξανά το Λούβρο - Αγώνας δρόμου για μην υποστούν ζημιές πίνακες του 15ου και 16ου αιώνα
14:51
Κακοκαιρία στη Χίο - Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε μητέρα με το 12χρονο παιδί της
14:46