Γ. Μουζάλας: Δεν ξέρω αν θα είμαι υπουργός όταν έρθει ο Μπαράκ Ομπάμα
Ένα σχόλιο που θα συζητηθεί έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τα σενάρια περί ανασχηματισμού και την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο κ. Μουζάλας τόνισε πως δεν ξέρει καν αν θα είναι ακόμη υπουργός όταν έρθει στην Ελλάδα ο Μπαράκ Ομπάμα.
Σχετικά με το προσφυγικό και τις κινήσεις της Ελλάδας έκανε λόγο για μεγάλη προσπάθεια, σημειώνοντας πως η ευέλικτη αλληλεγγύη έχει έναν μύθο από πίσω. Σύμφωνα με τον ίδιο το θέμα θα ταλανίζει την Ευρώπη για πολλά χρόνια ακόμη.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης για τα προσφυγόπουλα πάει καλά - σύμφωνα με τον ίδιο - καθώς έχει γίνει καλή δουλειά από το υπουργείο Παιδείας.
Ζήτησε μεγαλύτερη υποστήριξη της Ελλάδας και όλων των χωρών υποδοχής, τόσο σε οικονομικό όσο και υλικοτεχνικό επίπεδο.
Ο κ. Μουζάλας τέλος εξέφρασε φόβους μήπως η Τουρκία τινάξει στον αέρα την συμφωνία με την Ε.Ε. και ζήτησε όλες οι πλευρές να σεβαστούν όλα όσα έχουν υπογράψει.
SPONSORED
Τηλεφωνική γραμμή συμβουλευτικής και υποστήριξης για τις Πανελλήνιες 2026
02:00
Σε ποιους νέους κλάδους επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
01:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 5 Iουνίου
00:30
Το Μαυροβούνιο απέλασε 87 Σέρβους ως «απειλή για την ασφάλεια» ενόψει τις Συνόδου ΕΕ-Δ. Βαλκανίων
23:56