Τασούλας για Ουκρανία: Η Ελλάδα θα υποστηρίζει τις προσπάθειες για μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI)Το μήνυμα ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις προσπάθειες για μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη δήλωσή του υπενθυμίζει πως «σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα έτη από την απρόκλητη και παράνομη ρωσική επίθεση και εισβολή στην Ουκρανία».
Όπως τονίζει, η Ελλάδα «η οποία στήριξε εξ αρχής τον αγώνα της Ουκρανίας για εθνική κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα, θα συνεχίσει να υποστηρίζει όλες τις προσπάθειες για μια δίκαιη, διαρκή και συνολική ειρήνη σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τον Καταστατικό Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης για τέσσερα χρόνια πολέμου στην Ουκρανία: Ακλόνητη η υποστήριξή μας
Κάθε εβδομάδα σύσκεψη για την ακρίβεια στο Μαξίμου - Επί τάπητος οι τιμές τροφίμων και καυσίμων
14:14
Liveblog: «Θα συνεχίσουμε τον πόλεμο μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι» - Τουρκικό πλοίο πέρασε από τα Στενά του Ορμούζ
14:11
«Σημειωτόν» στην Αττική Οδό μετά από καραμπόλα πέντε οχημάτων - Καθυστερήσεις 20 λεπτών
14:02
Νετανιάχου για Ιράν: «Θα συνεχίσουμε με πλήρη ισχύ, σε όλα τα μέτωπα, μέχρι να εξαλειφθεί η απειλή»
14:01