Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το Δέλτα και την «κυρά του Έβρου»
Eπίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άρτεμη Παπακωστίδου, γνωστή ως «Κυρά του Δέλτα»
Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού | Δημήτρης ΠαπαμήτσοςΤην καλύβα της Αρτέμιδος Παπακωστίδου, γνωστής με την προσωνυμία «Κυρά του Δέλτα», η οποία κατοικεί σε δυσπρόσιτη περιοχή στις εκβολές του Έβρου επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/2) ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η κα Παπακωστίδου ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την προσωπική μέριμνα που έχει επιδείξει ώστε να ηλεκτροδοτηθεί για πρώτη φορά το σπίτι όπου κατοικεί επί δεκαετίες με τον σύζυγό της, μέσω εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, όπως και για την τοποθέτηση δορυφορικού τηλεφώνου που τους επιτρέπει να επικοινωνούν απρόσκοπτα με τον υπόλοιπο κόσμο από την ακριτική περιοχή.

Eπίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άρτεμη Παπακωστίδου, γνωστή ως «Κυρά του Δέλτα»
Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού | Δημήτρης ΠαπαμήτσοςΟ Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε με την κα Παπακωστίδου και τον σύζυγό της για τη ζωή στην παραμεθόριο, τα κίνητρα που έχουν δοθεί για μετεγκατάσταση εργαζόμενων και οικογενειών στον Έβρο και για τη σημασία της συνεχιζόμενης στήριξης της περιφέρειας, με μέτρα όπως η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ από το 2027 για όσους κατοικούν σε μικρούς οικισμούς.
Πού θα ταξιδέψουν οι Έλληνες την Πρωτομαγιά - «Κερδίζουν έδαφος» οι οδικοί προορισμοί
12:44
Eurostat: Στο 4,6% «εκτινάχθηκε» ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο, «φωτιά» στην ενέργεια - Στο 3% στην Ευρωζώνη
12:41
Μεγάλου (Τρ. Πειραιώς): Τον Ιούνιο η διανομή μερίσματος - Στα 281 εκατ. ευρώ τα κέρδη α' τριμήνου
12:36
Αυστραλία: Καμία «σημαντική» αλλαγή μετά την απαγόρευση της χρήσης των social media σε εφήβους
12:34