Mea culpa από το Ποτάμι για τους «15 ραδιοφωνικούς σταθμούς» του Σπίρτζη
Έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε με το tweet του Σταύρου Θεοδωράκη για την «απόφαση του Χρήστου Σπίρτζη ότι μπορούν να εκπέμπουν μόνο 15 ραδιοφωνικοί σταθμοί» το Ποτάμι, μέσω ανακοίνωσης παραδέχεται το λάθος του, λέγοντας ότι η «"είδηση" προήλθε από πολλά και μεγάλα σάιτ που το δημοσίευσαν σαν γεγονός».
«Το tweet ότι ο κ. Σπίρτζης αποφάσισε ότι "μπορούν να εκπέμπουν μόνο 15 ραδιοφωνικοί σταθμοί", δεν ισχύει και το διαγράψαμε. Η "είδηση" προήλθε από πολλά και μεγάλα σάιτ που το δημοσίευσαν σαν γεγονός» αναφέρει το Ποτάμι και προσθέτει:
«Όμως, στην ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κάνουν ένα λάθος μιλώντας για "το παιδί της διαπλοκής". Έχουν μπερδευτεί. Παιδί εργολάβου είναι ο Τσίπρας και όχι ο Θεοδωράκης. Ο Παναγιώτης Θεοδωράκης πουλούσε κουλούρια την ίδια περίοδο που ο Παύλος Τσίπρας έπαιρνε δημόσια έργα. Ας μείνουμε προς το παρόν σε αυτό».
Τα άτομα στο φάσμα αυτισμού, ισότιμα στην αγορά εργασίας του τουρισμού
15:10
Κλειστός για τα φορτηγά ο κόμβος Ορμενίου - Ουρά χιλιομέτρων στο Τελωνείο των Κήπων
15:10
Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό «σιντριβάνι»: «Το ίδιο συμβάν θα επαναληφθεί»
14:56
Αγρότες: Επ’ αόριστον ο αποκλεισμός της Εγνατίας στον κόμβο Κερδυλλίων
14:55