Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και πρόεδρο Λιβάνου για τη Μέση Ανατολή
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και τον πρόεδρο του Λιβάνου Joseph Aoun είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη (03/03) κι ενώ κλιμακώνεται η πολεμική σύρραξη στη Μέση Ανατολή.
Κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών επικοινωνιών ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Λίβανο.
Ο κ. Μητσοτάκης αναγνώρισε το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα, υπογράμμισε, ωστόσο, την ανάγκη να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση και να ανοίξει ένα νέο μέτωπο μέσω εκτεταμένων χερσαίων επιχειρήσεων στον Νότιο Λίβανο.
Στην επικοινωνία με τον Νετανιάχου συζητήθηκε ακόμη η απρόκλητη επίθεση εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας και η αμυντική στήριξη που παρέχει η Ελλάδα.
ΕΛΛΑΔΑ
Θρήνος στην Πάτρα για βρέφος μόλις οκτώ ημερών – Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Νεογνών
20:02
ΚΟΣΜΟΣ
Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Θέμα χρόνου ο θάνατός του λένε ιρανικά ΜΜΕ
19:53
ΚΟΣΜΟΣ
Πέθανε ο θρυλικός παραγωγός Γουίλιαμ Όρμπιτ - Γνωστός για τις συνεργασίες με Μαντόνα, Blur και U2
19:42
ΚΟΣΜΟΣ
Το Περού και το Μεξικό αποκατέστησαν τις διπλωματικές σχέσεις
19:31
ΚΟΣΜΟΣ