Σε αντίσταση κάλεσε τον λαό ο Βασίλης Λεβέντης
Στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου έδωσε το παρών ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, καλώντας τον ελληνικό λαό σε αντίσταση, γιατί όπως είπε, «σε λίγο θα πεινάμε όλοι.
Ο κ. Λεβέντης παρακολούθησε τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και αμέσως μετά δήλωσε: «Οι παρελάσεις όσο επιτυχημένες κι αν είναι δεν μπορούν να κρύψουν τις ανισότητες, τη δυστυχία και την πείνα. Συνεχίζεται το κόψιμο μισθών και συντάξεων και η φορολόγηση του κόσμου. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο, έχει εξαντληθεί η υπομονή του. Η Ελλάδα χρειάζεται συναίνεση και το πολιτικό σύστημα χτενίζεται».
«Οι τηλεοπτικές άδειες είναι απόδειξη ότι δεν υπάρχει διάθεση συναίνεσης. Όλοι κοιτάνε την πάρτη τους και πώς θα αναρριχηθούν στις καρέκλες. Η Ένωση Κεντρώων καλεί τον ελληνικό λαό σε αντίσταση γιατί σε λίγο θα πεινάμε όλοι», κατέληξε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10
Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Φθιώτιδα
09:07
Ανήλικη εντοπίστηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ στην Κάτω Αχαΐα
09:06
ΗΠΑ: Επεκτείνεται ο κατάλογος με τα κράτη στα οποία ισχύει ταξιδιωτική απαγόρευση
08:59