Σε αντίσταση κάλεσε τον λαό ο Βασίλης Λεβέντης
Στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου έδωσε το παρών ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, καλώντας τον ελληνικό λαό σε αντίσταση, γιατί όπως είπε, «σε λίγο θα πεινάμε όλοι.
Ο κ. Λεβέντης παρακολούθησε τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και αμέσως μετά δήλωσε: «Οι παρελάσεις όσο επιτυχημένες κι αν είναι δεν μπορούν να κρύψουν τις ανισότητες, τη δυστυχία και την πείνα. Συνεχίζεται το κόψιμο μισθών και συντάξεων και η φορολόγηση του κόσμου. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο, έχει εξαντληθεί η υπομονή του. Η Ελλάδα χρειάζεται συναίνεση και το πολιτικό σύστημα χτενίζεται».
«Οι τηλεοπτικές άδειες είναι απόδειξη ότι δεν υπάρχει διάθεση συναίνεσης. Όλοι κοιτάνε την πάρτη τους και πώς θα αναρριχηθούν στις καρέκλες. Η Ένωση Κεντρώων καλεί τον ελληνικό λαό σε αντίσταση γιατί σε λίγο θα πεινάμε όλοι», κατέληξε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
O ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΚΡΑΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Ο Τραμπ έχει ανάγκη το τέλος του πολέμου»: Οι πολιτικές πιέσεις, το ΝΑΤΟ και η επόμενη μέρα
17:45
Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Κινδύνεψαν επιβάτες όταν αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ρέμα (pics)
17:33
Τραμπ: Μεγάλη πιθανότητα για συμφωνία με το Ιράν τη Δευτέρα - Αλλιώς θα «καταλάβω» το πετρέλαιο
17:24
CNNi: Η ριψοκίνδυνη διάσωση του αμερικανού πιλότου - Κρυβόταν σε μια σχισμή στο βουνό
17:12