Εντός της εβδομάδας οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας στην αγορά
Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των φαινομένων αισχοκέρδειας στην αγορά, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έλαβε τις εισηγήσεις των συναρμόδιων υπουργών Ανάπτυξης και Ενέργειας.
Σην σύσκεψη δεν αποφασίστηκε κάτι, καθώς ο πρωθυπουργός αύριο μεταβαίνει στο Παρίσι όπου θα συμμετάσχει στη 2η Σύνοδο για την Πυρηνική Ενέργεια.
Οι τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης, με τις παρέμβάσεις για την αντιμετώπιση φαινομένων αισχροκέρδειας στην αγορά, θα οριστικοποιηθούν εντός της εβδομάδας και θα ανακοινωθούν στην συνέχεια.
ΧΡΗΜΑ
Πρόστιμο 100 ευρώ για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Κοινωφελής εργασία για όσους βανδαλίζουν
05:00
ΧΡΗΜΑ
Επιδότηση μετακινήσεων από και προς τα νησιά - Σύντομα ο νέος κύκλος αιτήσεων
04:00
ΕΛΛΑΔΑ
Διακοπές Πάσχα: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Πότε είναι η επόμενη αργία
03:00
ΧΡΗΜΑ
Πόσα ενοίκια χρειάζονται για την αγορά σπιτιού στην Αττική - Τι ισχύει για κάθε προάστιο
02:00
ΧΡΗΜΑ