Τηλεοπτικές άδειες: Ούτε το Ποτάμι ψηφίζει Πολύδωρα
Στον απόηχο της πρότασης του Βύρωνα Πολύδωρα για την θέση του προέδρου του ΕΣΡ, το Ποτάμι εξαπολύει δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να δώσει θετική ψήφο.
Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη χαρακτηρίζει τον υποψήφιο πρόεδρο «πρόσωπο από το βαθύ παρελθόν της Ελλάδας της χρεοκοπίας» και τονίζει πως δεν είναι διατεθειμένο να ακολουθήσει τον κατήφορο της κυβέρνησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«To Ποτάμι δεν παίζει με τους θεσμούς και δεν πρόκειται να συναινέσει στον ευτελισμό των ανεξάρτητων αρχών. Δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο του ΕΣΡ ένα πρόσωπο από το βαθύ παρελθόν της Ελλάδας της χρεοκοπίας... Δεν πρόκειται να γίνει συνεργός στον κατήφορο που ακολουθεί η κυβέρνηση».
Θέση πήρε και ο ίδιος ο επικεφαλής του κόμματος, με ανάρτηση του στο Twitter. Συγκεκριμένα ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης έγραψε: «Αύριο τα ρολόγια μία ώρα πίσω. Σήμερα 60 χρόνια πίσω, όπως λέει και ο σοφός».
SPONSORED
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (06 Ιουνίου)
06:30
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Σε ποιους νέους κλάδους επεκτείνεται
06:00
Άνοιξαν η πλατφόρμα για τις τροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών μισθών και συντάξεων του 2024
05:00
Τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Κ/2024 από τον ΑΣΕΠ
04:00