ΚΚΕ: Δεν θα πάρουμε μέρος στα παιχνίδια τους για τις τηλεοπτικές άδειες
Σχόλιο για τις σημερινές εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών με την ανάδειξη του Βύρωνα Πολύδωρα ως υποψηφίου για την θέση του προέδρου του ΕΣΡ, κάνει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.
Το κόμμα βλέπει προσπάθεια αποπροσανατολισμού και κάνει λόγο για προσπάθεια ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ να κρύψουν την στρατηγική τους σύμπλευση «σε όλα τα άλλα σοβαρά και κρίσιμα ζητήματα που επιδεινώνουν τη ζωή του λαού».
Τονίζει δε πως δεν πρόκειται να «πάρει μέρος σε παζάρια και παιχνίδια».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος:
«Ο αποπροσανατολισμός καλά κρατεί. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν αναγορεύσει σε "μητέρα των μαχών" της μεταξύ τους αντιπαράθεσης το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και της συγκρότησης του ΕΣΡ, για να κρύψουν τη στρατηγική τους σύμπλευση σε όλα τα άλλα σοβαρά και κρίσιμα ζητήματα που επιδεινώνουν τη ζωή του λαού. Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να πάρει μέρος σε παζάρια και παιχνίδια που έχουν ως κύριο στόχο την αναδιανομή της πίτας στα ΜΜΕ και το ποιος θα επικρατήσει σε αυτή την αναδιανομή».
Παρελθόν ο β' Γύρος στις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές - Υπερψηφίστηκε ο νέος κώδικας Τ.Α.
15:59
Μοτοσικλέτα πήρε φωτιά μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο στο Ηράκλειο – Με εγκαύματα 55χρονος
15:55
Λάρισα: Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που κρατούσε όμηρο την πρώην γυναίκα του απειλώντας να τη σκοτώσει
15:43
Εντολή εκκένωσης σε εδάφη που έχει καταλάβει στο νότιο Λίβανο έδωσε ο ισραηλινός στρατός
15:42