ΑΝΕΛ: O B. Πολύδωρας πληροί όλες τις προϋποθέσεις για το ΕΣΡ
Ο Πάνος Καμμένος τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας του Βύρωνα Πολύδωρα για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ, με ανακοίνωσή του -χαιρετίζοντας έτσι την επιλογή της κυβέρνησης-, ενώ παράλληλα καλεί την αντιπολίτευση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «επιλέξουν ανάμεσα στην ψυχή του καραμανλισμού και τους θιασώτες του Παττακού».
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Δημοκρατία η αποδοχή εκ μέρους του της θέσης αυτής. Καλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιλέξει ανάμεσα στην ψυχή του καραμανλισμού, στον Βύρωνα Πολύδωρα ή στους θιασώτες του Παττακού και στους βιβλιοπώλες των ρατσιστικών και αντισημιτικών βιβλίων που έχει επιλέξει σήμερα ως αντιπρόεδρο και στελέχη του» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.
«Είναι η ώρα να αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν θα βάλει οριστική ταφόπλακα στην ψυχή της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Πρέπει επιτέλους να αποφασίσει με ποιους θα είναι», καταλήγει στη δήλωσή του ο υπουργός Άμυνας.
Λάρισα: Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που κρατούσε όμηρο την πρώην γυναίκα του απειλώντας να τη σκοτώσει
15:43
Εντολή εκκένωσης σε εδάφη που έχει καταλάβει στο νότιο Λίβανο έδωσε ο ισραηλινός στρατός
15:42
Εγκρίθηκε το νέο «πακέτο» για τα Ευρωπαϊκά Δίκτυα Ενέργειας - Πάγια θέση της Ελλάδας
15:42
Πλησιάζουν τους 600 οι νεκροί από το σεισμό στη Βενεζουέλα - Αγωνία στα συντρίμμια
15:38