Ένωση Κεντρώων: Όλες οι αρμοδιότητες θα πρέπει να περάσουν στο ΕΣΡ
Την άποψη ότι όλες οι αρμοδιότητες σε ό,τι αφορά στον καθορισμό του νέου τηλεοπτικού τοπίου, θα πρέπει να περάσουν στο ΕΣΡ, εκφράζει η Ένωση Κεντρώων.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωσή της «για να υπάρχει αποτέλεσμα στη διάσκεψη των προέδρων πρέπει να αποφύγει η κυβέρνηση κάθε παράπλευρη νομοθετική πρωτοβουλία και να μετατεθούν όλες οι αρμοδιότητες στο ΕΣΡ. Ακόμη και τις προσωρινές άδειες λειτουργίας των σταθμών να τις δώσει το ΕΣΡ και όχι η κυβέρνηση».
Σε ό,τι αφορά στη στάση που θα πρέπει να κρατήσει η ΝΔ. η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει ότι «οφείλει να συμβάλει στο σχηματισμό ΕΣΡ γιατί διαφορετικά θα παρουσιαστεί σαν κόμμα που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να ρίξει την κυβέρνηση».
ΧΡΗΜΑ
Τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ψευδοπροφήτης προέβλεπε καταστροφή του κόσμου τα Χριστούγεννα – Οργισμένοι πιστοί έκαψαν την κιβωτό του (vids)
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Δύο Γάλλοι πολίτες μεταξύ των θυμάτων από τη συντριβή του Falcon 50 στην Τουρκία
23:50
ΚΟΣΜΟΣ
Ιαπωνία: Πύρινη κόλαση από καραμπόλα τουλάχιστον 50 οχημάτων - 1 νεκρός και 26 τραυματίες
23:41
ΚΟΣΜΟΣ