ΠΑΣΟΚ: Παρατείνονται μέχρι τις 20:00 οι εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων
Συνεχίζεται η προσέλευση στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα όπου διεξάγεται η ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροσώπων στο προσεχές Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με απόφαση της ΕΔΕΚΑΠ παρατείνεται η εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων ως τις 20:00 λόγω αυξημένης προσέλευσης.
Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν ότι με βάση την αξιολόγηση των δεδομένων από τις εφορευτικές επιτροπές εκτιμάται ότι η συμμετοχή θα υπερβεί τις 120.000 ψηφοφόρους. Οι πηγές θυμίζουν ότι σε αντίστοιχη εσωτερική διαδικασία προ μηνών στη Νέα Δημοκρατία είχαν προσέλθει 122.000 μέλη να ψηφίσουν.
Η ψηφοφορία ξεκίνησε σήμερα από τις 7:00 το πρωί της Κυριακής και ήταν προγραμματισμένο αρχικά να διαρκέσει μέχρι τις 19:00 σε όλους τους δήμους της χώρας. Συνολικά 5.800 υποψήφιοι διεκδικούν 3.800 θέσεις σε μια διαδικασία που αναμένεται να καθορίσει τους συσχετισμούς ενόψει της τριήμερης συνεδριακής μάχης που θα διεξαχθεί 27- 29 Μαρτίου στο Στάδιο Ταε Κβο Ντο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ψήφισε ο Ανδρουλάκης στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι τις εθνικές εκλογές»
Κρίσιμες εκλογές σήμερα στο ΠΑΣΟΚ σε κλίμα εσωστρέφειας μετά τη διαγραφή Κωνσταντινόπουλου
«Πυρά» Φιντάν σε Ισραήλ: Επιδιώκει να αποσταθεροποιήσει τη Συρία
23:56
Εκλογές στη Σουηδία: Νίκη της κεντροαριστεράς δείχνουν τα exit polls - Υποχωρεί η Ακροδεξιά
23:46
Σδούκου κατά Τσίπρα: Να απαντήσει τι συμφώνησε το 2012 με τους απεσταλμένους του Μαδούρο
23:36
Γιώργος Μαζωνάκης: Κρίνεται η «τύχη» των γιατρών - «Βαρίδι» τα ψηφιακά πειστήρια και οι καταθέσεις
23:28