ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο.Γεροβασίλη: Παράδοξο να αντιδρά η ΝΔ για την υποψηφιότητα Πολύδωρα

Ο.Γεροβασίλη: Παράδοξο να αντιδρά η ΝΔ για την υποψηφιότητα Πολύδωρα
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Παράδοξο» χαρακτήρισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία αντιδρά για την υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα στη θέση του προέδρου του ΕΣΡ.

«Το παράδοξο δεν είναι να αντιδρούν οι άνθρωποι της Αριστεράς, το παράδοξο είναι να αντιδρά η Νέα Δημοκρατία, με την έννοια ότι ο κ. Πολύδωρας υπήρξε βουλευτής της και την υπηρέτησε από διάφορες θέσεις. Εκεί είναι το παράδοξο», ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε:

Η πρόταση Πολύδωρα δεν ήταν παραταξιακής λογικής αλλά εντάσσεται σε μία προσπάθεια να ανοίξει ένα συναινετικό πεδίο για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, που είναι συνταγματική επιταγή και ανάγκη.

«Εμείς είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο για το ΕΣΡ ο οποίος θα συμβάλει ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα και η συνταγματικότητα. Το σκεπτικό μας είναι μη παραταξιακό. Μπήκαμε σε μία συναινετική λογική και σε αυτή θα παραμείνουμε» υπογράμμισε.

Αναφορικά με τη σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων στη Βουλή για τη συγκρότηση του ΕΣΡ σημείωσε: «Ας καταθέσει ο καθένας τις απόψεις του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ