ΠΑΣΟΚ: Η ευρηματική διαφήμιση του συνεδρίου με άρωμα... Τασούλα
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Nikos Libertas / SOOCΈναν διαφορετικό τρόπο, με αφορμή το γλωσσικό ατόπημα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κώστα Τασούλα, βρήκε το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να διαφημίσει το 4ο Τακτικό Συνέδριο που ξεκινάει το απόγευμα της Παρασκευής και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή.
Εκμεταλλευόμενο το σαρδάμ του προέδρου- που μετά την παρέλαση μίλησε για «τους προγόνους μας το 1981» αντί για το 1821 - και με μουσική υπόκρουση τον «ήλιο τον πράσινο» καλεί τους φίλους και ψηφοφόρους του κόμματος στο κλειστό γήπεδο TAE KWON DO.
Μάλιστα, στο βίντεο εμφανίζεται και ένας οπλαρχηγός του 1821 να κρατάει τη σημαία του κινήματος.
«Τιμούμε τους αγώνες του χθες, δίνοντας τους αγώνες του αύριο», αναφέρει το μήνυμα της Χαριλάου Τρικούπη.
Οι επίμαχες δηλώσεις του Κώστα Τασούλα
Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατίας, στις κάμερες ήταν... επεισοδιακές.
Ξεκίνησε να μιλά και μετά από δύο λεπτά ζήτησε να επαναληφθεί η δήλωση, λέγοντας χαρακτηριστικά «να το πω από την αρχή; Να το διακόψουμε», θεωρώντας προφανώς ότι το μήνυμά του μαγνητοσκοπείται.
Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της δήλωσης, έκανε σαρδάμ αναφερόμενος στο 1981 αντί για το 1821.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης
15:35
«Προ των πυλών» η κακοκαιρία Deborah: Πότε φτάνει στην Αττική - Ισχυρές βροχές και καταιγίδες
15:30
Απαγορεύτηκε η συμμετοχή των trans γυναικών στα γυναικεία ολυμπιακά αθλήματα
15:20
Συνελήφθησαν δύο 26χρονοι που διακινούσαν κροτίδες στο Ελληνικό – Εντοπίστηκαν όπλα, μαχαίρια και σιδερογροθιές (pic)
15:18