Γκίλφοϊλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ μέσω Ελλάδας προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
INTIME NEWSΣτην αύξηση των ροών μέσω της Ελλάδας του υγροποιημένου φυσικού αερίου, μέσω διαφοροποίησης των πηγών εφοδιασμού αναφέρεται σε ανάρτησή της η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.
«Στο πλαίσιο του τολμηρού ενεργειακού προγράμματος του Αμερικανού προέδρου, επιτυγχάνουμε αποτελέσματα αυξάνοντας τις ροές υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) από τις ΗΠΑ, μέσω της Ελλάδας, προς τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ουκρανία, διαφοροποιώντας τις πηγές εφοδιασμού και επιβεβαιώνοντας ότι η ενεργειακή ασφάλεια είναι συνώνυμη με την εθνική ασφάλεια», τονίζει η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα στο «Χ».
«Ανυπομονώ να ταξιδέψω στο Βουκουρέστι και τη Σόφια για τη Στρογγυλή Τράπεζα του περιοδικού The Economist με τη ρουμανική κυβέρνηση, καθώς και για συζητήσεις με περιφερειακούς εταίρους σχετικά με την ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας κατά μήκος του «Κάθετου Διαδρόμου», προσθέτει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σειρά συναντήσεων των Μ. Γουίτακερ και Κ. Γκίλφοϊλ με Κικίλια, Γεραπετρίτη και Χούπη
Συνάντηση Γεραπετρίτη με Μάθιου Γουίτακερ - Συμμετείχε και η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Συνάντηση Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με Αμερικανούς Γερουσιαστές
Ο Τραμπ σκέφτεται να ζητήσει από αραβικές χώρες να πληρώσουν... τον λογαριασμό του πολέμου στο Ιράν
21:55
Παρέμβαση Σεβαστίδη για δίκη Τεμπών: Κάποιοι εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού σε άλλη συσκευασία
21:46
Αργεντινή: Δεκαπεντάχρονος σκότωσε 13χρονο μαθητή μέσα σε σχολείο και τραυμάτισε άλλους οκτώ (vids)
21:36
Ισραήλ: Νόμος ο θάνατος δια απαγχονισμού σε Παλαιστίνιους κατηγορούμενους για δολοφονίες Ισραηλινών
21:27