Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των ΗΑΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ Αλ Ναχαγιάν είχε σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την οποία συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις χώρες του Κόλπου, και υπογράμμισε την ανάγκη για αποκλιμάκωση και αυτοσυγκράτηση.
Παράλληλα ο κ.Μητσοτάκης τόνισε τη σημασία της προστασίας της ελεύθερης ναυσιπλοΐας και της θαλάσσιας ασφάλειας και τέλος, επισήμανε την ανάγκη να επανενεργοποιηθούν οι δίαυλοι επικοινωνίας για την παύση των εχθροπραξιών το συντομότερο δυνατόν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές στο Μαξίμου και η «πόρτα» Μητσοτάκη
Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: Θα συμβάλλουμε και μέσω του ΟΗΕ και μέσω ΕΕ - Η Ελλάδα δύναμη αποτροπής
Δήμος Αθηναίων - «Μηχανικός της Γειτονιάς»: Αντιμετώπιση τεχνικών αναγκών σε σχολεία και κτίρια
11:15
Το Ιράν διαψεύδει τον Τραμπ: Δεν διεξάγουμε συνομιλίες με τις ΗΠΑ - Σε συζητήσεις με Ομάν για Ορμούζ
11:05
Moving the City, Responsibly: Η πόλη αλλάζει, εσύ?
11:00
Η ατσάλινη πειθαρχία του Νόλαν: Ο Ματ Ντέιμον περιγράφει τους αυστηρούς κανόνες της «Οδύσσειας»
10:59