Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το συντομότερο δυνατό οι αυτονόητες αποφάσεις
Ο Παύλος Μαρινάκης
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSIΑμέσως μόλις ο ίδιος ο πρωθυπουργός αποκτήσει εικόνα των λεπτομερειών των συνομιλιών που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ «τότε προφανώς θα προχωρήσει όπου απαιτείται και στις αντίστοιχες αυτονόητες αποφάσεις», διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
Επανέλαβε πως η κάθε περίπτωση θα αξιολόγηθεί ξεχωριστά «πρωτίστως από τον πρωθυπουργό» ο οποίος θα λάβει και τις αποφάσεις σχετικά με την πιθανή εμπλοκή προσώπων που βρίσκονται στο νυν κυβερνητικό σχήμα ή έχουν κομματική ιδιότητά.
Στην ερώτηση εάν θα ζητηθούν οι έδρες γαλάζιων βουλευτών που εμπλέκονται στην υπόθεση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε «δεν θέλω να προτρέχω ή να προδικάζω αποφάσεις που δεν είναι δικές μου».
Ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως είναι διαφορετικό να έρθει κάποιος πολίτης στο γραφείο ενός βουλευτή να και του ζητήσει να μεταβιβάσει ένα παράπονο στη διοίκηση κάποιου φορέα και άλλο να ζητήσει κάτι παράνομο. «Πρέπει να μην πυροβολήσουμε συνολικά τη λειτουργία των βουλευτικών γραφείων», τόνισε χαρακτηριστικά.
Επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα: Στρατηγικά μηνύματα και πλούσια ατζέντα - Τι ανάφερει διεθνολόγος στο CNN Greece
07:21
Λέκκας για σεισμό στο Λασίθι: «Αισθητός και σε Κάσο και σε Κάρπαθο - Περιμένουμε τις καταγραφές»
07:11
Live: Αβέβαιη η διάρκεια του πολέμου στο Ιράν - «Μην με πιέζετε για το χρονοδιάγραμμα» λέει ο Τραμπ - Παρατάθηκε κατά τρεις εβδομάδες η εκεχειρία στο Λίβανο
07:10
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
07:00