Δουδωνής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινοβουλευτική πλειοψηφία υποδίκων στη ΝΔ - Να παραιτηθεί ο κ. Μητσοτάκης
Ο Παναγιώτης Δουδωνής
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣΤην απομάκρυνση των υποδίκων για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ οι οποίοι ανήκουν στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και την παραίτηση του ίδιου του πρωθυπουργού, ζήτησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής με δήλωσή του από τη Βουλή.
«Ως μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας ήλθα στη Βουλή για την παραλαβή των δικογραφιών», δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής ο κ. Δουδωνής, μετά τις δύο νέες δικογραφίες για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ που διαβιβάστηκαν στο Κοινοβούλιο.
«Έχουμε μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία υποδίκων, μια δεδηλωμένη που στηρίζεται σε υποδίκους. Ο κ. Μητσοτάκης έχει δύο ενέργειες να κάνει: Πρώτον να τους αποπέμψει και δεύτερον να παραιτηθεί», κατέληξε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βουλή: Για ηθική αυτουργία σε απιστία κατ' εξακολούθηση ερευνώνται Λιβανός και Αραμπατζή (pics)
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Αγορά ακινήτων: Ποια μένουν απούλητα - Οι τέσσερις τύποι των πωλητών
05:00
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Προγράμματα «Εξοικονομώ»: Παράταση έως 17 Ιουλίου - Ποια αφορά
04:00
ΔΙΕΘΝΗ
Δασμοί 3 ευρώ σε παραγγελίες έως 150 ευρώ από 1/7 στα μικροδέματα - Τι αλλάζει στις online αγορές
03:00
ΧΡΗΜΑ
Posokanei: Πόσα προϊόντα των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει η εφαρμογή
02:00
ΧΡΗΜΑ