Αραμπατζή για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση κάθε Αρχής, δεν έχω διαπράξει το παραμικρό»
Η Φωτεινή Αραμπατζή
INTIME NEWS/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ«Δεν έχω διαπράξει το παραμικρό» ισχυρίζεται η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή, το όνομα της οποίας συμπεριλαμβάνεται στη μία εκ των τριών δικογραφιών της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σε ανάρτησή της στα Social Media η ίδια δηλώνει ότι θέτει τον εαυτό της στη διάθεση των αρμόδιων αρχών και ζητά τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής, προκειμένου – όπως αναφέρει – να αποδειχθεί ότι οι κατηγορίες σε βάρος της είναι αβάσιμες.
«Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ και τίποτα να κρύψω», ισχυρίζεται, τονίζοντας ότι «κατά τη θητεία της στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ενήργησε με σεβασμό στη νομιμότητα, χωρίς να προκληθεί η παραμικρή ζημία ούτε στο ελληνικό Δημόσιο ούτε στους κοινοτικούς πόρους».
Πιο αναλυτικά, η ανάρτησή της έχει ως εξής:
«Θέτω τον εαυτό μου, χωρίς καμία επιφύλαξη, στη διάθεση κάθε αρμόδιας Αρχής προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση, που με αφορά στη δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ζητώ μάλιστα από τους συναδέλφους μου να ψηφίσουν την σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής έτσι ώστε να αποδειχθεί ότι οι κατηγορίες εναντίον μου είναι παντελώς αστήρικτες και άδικες.
Δεν έχω διαπράξει το παραμικρό σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και των χρημάτων της ευρωπαϊκής ένωσης.
Κατά τη θητεία μου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ενήργησα με σεβασμό στη νομιμότητα, χωρίς να προκληθεί η παραμικρή ζημία ούτε στο ελληνικό Δημόσιο ούτε στους κοινοτικούς πόρους.
Γι’ αυτό και δεν έχω τίποτα να φοβηθώ και τίποτα να κρύψω.
Θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα πραγματικά συμφέροντα των αγροτών και των κτηνοτρόφων των Σερρών και ολόκληρης της χώρας.
Η αλήθεια θα λάμψει!».
Σημειώνεται η βουλευτής Σερρών της ΝΔ ελέγχεται για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία κατ’ εξακολούθηση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βουλή: Για ηθική αυτουργία σε απιστία κατ' εξακολούθηση ερευνώνται Λιβανός και Αραμπατζή (pics)
Αύριο μήνυμα Μητσοτάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αφετηρία για μία δυναμικότερη αντιπαράθεση με το βαθύ κράτος»
«Όχι» ΠΑΣΟΚ σε κατάθεση πρόταση μομφής λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ - «Δεν διευκολύνουμε τη σπαρασσόμενη κυβέρνηση»
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η παράνομη επιδότηση των 22.944 ευρώ με παρέμβαση του γραφείου Τσιάρα
Τραγωδία στην Αρκαδία: Νεκρός άνδρας μετά από ανατροπή του τρακτέρ που οδηγούσε
17:23
Ο Αραγτσί ξανά στο Πακιστάν έχοντας εντολή για νέες διαπραγματεύσεις
17:13
Ρωσικά drone έπεσαν στα εδάφη της Ρουμανίας - Κλήθηκε για εξηγήσεις ο πρέσβης
17:12
Επιβάτες πλοίου τα έκαναν όλα... μούσκεμα όταν άναψαν τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο (vid)
17:01