Σενετάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θα γίνω θύμα πολιτικής ανθρωποφαγίας, πότε δεν έκανα κάτι παράνομο»
Ο Μάξιμος Σενετάκης στην ολομέλεια της Βουλής ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Με αφορμή τη αναφορά του ονόματος του στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης δηλώνει τα εξής:
«Ήρθε φαίνεται και για μένα η ώρα, πρώτη φορά στην πολιτική πορεία μου, να απολογούμαι για υπόθεση που εμπίπτει στη βουλευτική μου δραστηριότητα.
Νιώθω ανακούφιση που μετά από μια μακρά περίοδο ιδιότυπης πολιτικής ομηρίας, λόγω φημών και διαρροών περί εμπλοκής του ονόματος μου στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, μού δίνεται η δυνατότητα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.
Όπως κάθε Έλληνας πολίτης θα ασκήσω το δικαίωμα μου να αποδείξω την αθωότητα μου στην ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι για να επιβεβαιώσει ότι ουδέποτε προέβην σε οιαδήποτε αξιόποινη πράξη, ούτε παρακίνησα τον οποιοδήποτε να την τελέσει.
Κατηγορούμαι γιατί έθεσα υπόψη της Διοίκησης του Οργανισμού αίτημα παραγωγού αξίας περίπου 2.500€, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα τεχνικής λύσης στο πρόβλημα του. Ούτε υπέδειξα την λύση, ούτε την γνώριζα - πόσο μάλλον να τελέσω κάτι παράνομο.
Για κανέναν λόγο και σε κανέναν, δεν θα επιτρέψω να καταστώ θύμα πολιτικής ανθρωποφαγίας. Και θα αγωνιστώ απέναντι σε κάθε προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης μιας γνωστής, διαχρονικής και διακομματικής παθογένειας του ελληνικού Κράτους, την οποία μόνο η κυβέρνηση της ΝΔ τόλμησε να θεραπεύσει».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στις 12 αύριο το μεσημέρι το τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ - Σύσκεψη και για την ακρίβεια
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη διάθεση Προανακριτικής Επιτροπής η Αραμπατζή - Στο «φως» οι διάλογοι που την εμπλέκουν
Χατζηδάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο πρωθυπουργός πήρε την απόφαση να δείξει ευαισθησία και αυστηρότητα
Αραμπατζή για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση κάθε Αρχής, δεν έχω διαπράξει το παραμικρό»
Αύριο μήνυμα Μητσοτάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αφετηρία για μία δυναμικότερη αντιπαράθεση με το βαθύ κράτος»
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης του τραυματισμένου ορειβάτη στο Αγρίνιο (vid)
19:47
Νέα προειδοποίηση Τραμπ: Θα χάσουν τα εργοστάσια ενέργειας αν δεν ανοίξουν το Ορμούζ έως την Τρίτη
19:36
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Το Ιράν απαιτεί αποζημίωση για να ανοίξει το Ορμούζ - Νέα απειλή Τραμπ για ενεργειακές εγκαταστάσεις
19:30
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζήτησα μεσολάβηση από την Παπακώστα»: Τι λέει ο κτηνοτρόφος για την παράνομη επιδότηση
19:23