ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βόμβα Πάγκαλου: Ο Τσίπρας είναι επικεφαλής ομάδας κακοποιών όπως ο Χίτλερ

Βόμβα Πάγκαλου: Ο Τσίπρας είναι επικεφαλής ομάδας κακοποιών όπως ο Χίτλερ
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σκληρή και προκλητική γλώσσα κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Πρωθυπουργού, χρησιμοποίησε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος παρομοίασε τον Αλέξη Τσίπρα με τον Χίτλερ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «ο Χίτλερ, ήταν επικεφαλής μίας συμμορίας κακοποιών ή δεν ήταν; Πήρε 35%.Επειδή δεν έχει ο Τσίπρας τον στρατό για να κάνει αυτά που έκανε ο Χίτλερ;».

«Εγώ θα συγχαρώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για μία σκληρή, αδίστακτη ομάδα κακοποιών. Πολεμάω σκληρά, τον μικροαστικό καθωσπρεπισμό. Ο Χίτλερ, ήταν επικεφαλής μίας συμμορίας κακοποιών ή δεν ήταν; Πήρε 35%.Επειδή δεν έχει ο Τσίπρας τον στρατό για να κάνει αυτά που έκανε ο Χίτλερ; Ο Χίτλερ είχε τον στρατό και έκανε αυτά που έκανε», είπε συγκεκριμένα ο κ. Πάγκαλος, στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.

«Πολύ καλό να σεβόμαστε τη πλειοψηφία και εγώ την σέβομαι», σημείωσε ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε:

«Δεν ζητάω να παραιτηθεί η κυβέρνηση, όσο έχει την πλειοψηφία. Συγχαίρω την ηγεσία αυτής της ομάδας κακοποιών, η οποία κατάφερε να κερδίσει καταρχήν την λαϊκή πλειοψηφία- 18% είχε πάρει επί των εγγεγραμμένων, δεν είναι ακριβώς λαϊκή πλειοψηφία και 25 % επί των ψηφισάντων. Αλλά εν πάση περιπτώσει, ας πούμε ότι κέρδισε, ότι ήρθε πρώτη και πήρε το μπόνους των 50 εδρών του μεγαλοφυούς νομοθέτη Σκανδαλίδη που έκανε το μπόνους των 50 εδρών».

«Καταφέρανε τώρα τελευταία, δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, ότι γελοιοποιούμενοι και οδηγώντας την κυβέρνησή τους και το κόμμα τους από γκάφα σε γκάφα, κάνανε να ξεχάσουμε την οικονομική κατάσταση» κατέληξε ο πρώην υπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ