Ρ. Σβίγκου: Με την πρόταση της ΝΔ βλέπουμε σαφή διάθεση αλλαγής
«Με την πρόταση της ΝΔ για τον κ. Κουτρουμάνο, βλέπουμε μια σαφή διάθεση αλλαγής στάσης, έστω κι αν αυτή γίνεται με καθυστέρηση μιας μέρας. Είναι μια πρόταση η οποία δεν ακούστηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων, με αποτέλεσμα η ΝΔ να στέκεται απομονωμένη».
Αυτό τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε παρέμβασή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Fm», σχετικά με τη στάση της ΝΔ στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών.
Η κ. Σβίγκου επισήμανε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε από την αρχή της συζήτησης για τις τηλεοπτικές άδειες ξεκάθαρη πολιτική βούληση για μια δημοκρατική ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου» και σημείωσε ότι «απέναντι σε αυτό στάθηκε σύσσωμο το τηλεοπτικό κατεστημένο αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση».
«Αν κάτι έχουμε δείξει σε όλη την ιστορία με το ΕΣΡ», πρόσθεσε η κ. Σβίγκου, «είναι ότι είμαστε ανοιχτοί και σε συναινετικές λύσεις και σε συναινετικές προτάσεις». Είπε ακόμη ότι η πρόταση αυτή καταγράφεται και θα είναι αντικείμενο της διάσκεψης των προέδρων, για να υπογραμμίσει πως «αυτό που έχει σημασία είναι να δηλωθεί η πραγματική πολιτική βούληση της ΝΔ για τη συγκρότηση του ΕΣΡ και για τα επόμενα βήματα που αφορούν στη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου». «Αυτό είναι που έλειπε τόσο καιρό. Μένει να δούμε εάν θα αλλάξει στάση η ΝΔ», τόνισε.
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για επιδότηση πρόσληψης 10.000 άνεργων γυναικών
10:48
Στο εδώλιο ο ηθοποιός Τίμοθι Μπάσφιλντ: Βαριές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
10:41
Αστάθεια στις αγορές πετρελαίου - Τι βλέπουν οι αναλυτές
10:41
Ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με Bet Builder Ready και ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
10:40