Μπακογιάννη για Λαζαρίδη: Θα έπρεπε να παραιτηθεί - Να διευκολύνει τον πρωθυπουργό και το κόμμα του
Η Ντόρα Μπακογιάννη σε ομιλία της σε συνέδριο
INTIME NEWSΚριτική για τους χειρισμούς του Μακάριου Λαζαρίδη στην υπόθεση του διορισμού του και του πτυχίου του άσκησε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της, ζητώντας την παραίτησή του.
«Θα έπρεπε να διευκολύνει τον πρωθυπουργό και το κόμμα» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA και όταν ερωτήθηκε εάν ο κ. Λαζαρίδης «θια έπρεπε να παραιτηθεί;» απάντησε «Ναι».
«Αυτή η ιστορία (...) έχει κόστος για μας και μας έχει και πάρα πολύ στενοχωρήσει και σε επίπεδο κοινοβουλευτικής ομάδας και σε επίπεδο κόμματος. Μιλάμε για κάτι το οποίο έγινε πριν από 20 χρόνια. Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο, νομίζω ότι αυτό το αποδέχονται σήμερα όλοι. Από κει και πέρα θα δούμε την εξέλιξη» ανέφερε.
«Ο Μακάριος Λαζαρίδης είναι κομματικό στέλεχος πάρα πολλά χρόνια. Δεν πιστεύω ότι το χειρίστηκε καλά για τον εαυτό του και πιστεύω ότι τώρα, έτσι όπως έχουν φτάσει τα πράγματα, θα έπρεπε να διευκολύνει τον πρωθυπουργό και το κόμμα» τόνισε.
Κεφαλονιά: Έξι συλλήψεις σε νυχτερινό κέντρο μετά από επιχείρηση της ΔΑΟΕ
23:59
Συνελήφθη Γερμανίδα συνταξιούχος στην Πρέβεζα που κυκλοφορούσε με πτυσσόμενο γκλοπ
23:50
Για πρώτη φορά ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λήμνου με το Τσανάκαλε της Τουρκίας
23:40
Πάτρα: Στο εδώλιο 65χρονος για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης
23:32