Μαρκόπουλος: Δεν θα περιφέρω τα πτυχία μου για να ικανοποιηθεί ο βούρκος
Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI«Όποιος θέλει μπορεί να πάει να το ζητήσει»: Με τη δήλωση αυτή επανήλθε το πρωί της Δευτέρας (20/4) ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος στο θέμα του πτυχίου του και του πανεπιστημιακού.
«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, γιατί εγώ έχω πτυχίο από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στην Πάτρα και όποιος θέλει μπορεί να πάει να το ζητήσει» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega και συνέχισε τονίζοντας: «Ας μιλήσουμε πολιτικά, ο κόσμος έχει προβλήματα, αυτό είναι το ζήτημα;».
«Τα πτυχία μου για όποιον θέλει να πάει να τα δει είναι στην πρυτανεία του ΕΑΠ και το υπουργείο Παιδείας. Το να περιφέρω τους τίτλους σπουδών για να ικανοποιηθεί ο βούρκος δεν θα το κάνω» σημείωσε.
«Κρίνομαι και έχω βγει καθαρός, δεν θα περιφέρω τα πτυχία μου» σχολίασε και συμπλήρωσε: «Ο βούρκος θέλει να πέσουμε στη λάσπη, δεν θα το κάνω».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μαρκόπουλος: Ανυπόστατες οι φήμες περί μη ύπαρξης πανεπιστημιακού πτυχίου
Φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι: Θέμα ημερών η απόφαση - Πώς θα λειτουργούν
04:00
Ρεύμα: Τα εργαλεία που θα φέρουν μείωση 30% έως το 2029
03:00
Επίδομα γέννησης: Αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες οικογένειες
02:00
Αγρότες: Μηδενικός φόρος έως 20.000 ευρώ για τους επαγγελματίες - Πίνακες και παραδείγματα
01:00