Μαρινάκης: Αισιοδοξία ότι θα έχουμε καλά νέα για το πλεόνασμα-Ανακοινώσεις Μητσοτάκη ακόμη και αύριο
«Υπάρχει μια συγκροτημένη αισιοδοξία ότι θα έχουμε καλά νέα και τότε ο πρωθυπουργός θα κάνει ανακοινώσεις για νέα μέτρα στήριξης, άμεσα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
Αισιόδοξος για το πλεόνασμα, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο, εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανακοινώνοντας ότι σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πιθανολογίες τότε «ο πρωθυπουργός θα κάνει ανακοινώσεις για νέα μέτρα στήριξης, άμεσα».
«Έχουμε μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα έχουμε καλά νέα και εφόσον πράγματι έχουμε καλά νέα, θα έχουμε πολύ σύντομα, δηλαδή ενδεχομένως και αύριο, ανακοινώσεις από τον Πρωθυπουργό για νέα θετικά μέτρα για την προώθηση», σημείωσε.
Παράλληλα ο Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στον «Παραπολιτικά 90,1», ανέφερε ότι «θεωρώ ότι θα είναι μέτρα τα οποία, όπως και όλα τα προηγούμενα, -χωρίς να σημαίνει ότι θα αποτελούν λύση για όλα τα προβλήματα των πολιτών-, αν το ξαναλέω, επιβεβαιωθούν αυτά τα οποία γράφονται και ακούγονται και διαβάζουμε όλοι, θα είναι μέτρα που θα έχουν και αυτά την αξία τους».
«Η πλειονότητα των μέτρων που έχει ανακοινώσει μέχρι τώρα η κυβέρνηση έχει μόνιμο χαρακτήρα και μάλιστα δεν είναι επιδόματα τα περισσότερα μέτρα που έχουμε δώσει, τα περισσότερα -είναι και κάποια επιδόματα- και μάλιστα σημαντικά είναι μειώσεις φόρων, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Κάποιες φορές πρέπει να παίρνεις και κάποιες έκτακτες αποφάσεις και να παίρνεις, να λαμβάνεις έκτακτα μέτρα. Οπότε, ας κάνουμε λίγη υπομονή», είπε.
Αναφερόμενος στην αυριανή ψηφοφορία για τις άρσεις ασυλίας, τόνισε, ότι «τυχόν διαφοροποιήσεις δεν θα παράξουν πολιτικό αποτέλεσμα».
«Οι βουλευτές οι ίδιοι έχουν ζητήσει την άρση για να αποδείξουν την αθωότητά τους», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπο, υπογραμμίζοντας ότι «από εκεί και πέρα οι βουλευτές θα ψηφίσουν και θα αποφασίσουν». Έσπευσε παράλληλα να τονίζει ότι «τυχόν διαφοροποιήσεις δεν θα παράξουν πολιτικό αποτέλεσμα».
«Η πολιτική δεν είναι για πάντα», είπε, τονίζοντας ότι οι πολίτες έχουν την ανάγκη να βλέπουν «διάφορα πρόσωπα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 4,3 δισ. ευρώ το α' τρίμηνο του 2026
Θεοδωρικάκος: Θα χρειαστούν και νέα μέτρα για ενίσχυση νοικοκυριών και επιχειρήσεων
Ελεύθερος με όρους ο 21χρονος που κατηγορείται για βιασμό 17χρονης στη Θεσσαλονίκη
15:19
Αλεπουδάκια παγιδεύτηκαν σε άδεια πισίνα - Η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους (pics&vid)
15:18
Έντονες αντιδράσεις από τον βανδαλισμό της προτομής του Νίκου Ξυλούρη (vid)
15:18
Πώς είναι να εργάζεσαι σε μία εταιρεία όπως η Campeón Gaming με διάκριση Best Workplaces™ for Women Hellas 2026;
15:12