ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ:Εκτός Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής ο Κ. Τασούλας λόγω Νικολόπουλου

ΝΔ:Εκτός Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής ο Κ. Τασούλας λόγω Νικολόπουλου
Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Εκτός Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής έθεσε τον βουλευτή Κώστα Τασούλα η Νέα Δημοκρατία.

Με την καθαίρεση του Κώστα Τασούλα από τη θέση εκπροσώπου της ΝΔ στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας αποτυπώθηκε η οργή του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη στην απόφαση του κ. Τασούλα να ψηφίσει κατά της άρσης ασυλίας του Νίκου Νικολόπουλου για τις ομοφοβικές του δηλώσεις.

Η απόφαση του κ. Τασούλα είχε προκαλέσει την έντονη ενόχληση του Κ. Μητσοτάκη ο οποίος είπε ότι η Ν.Δ δεν μπορεί να καλύπτει τέτοιου είδους δηλώσεις. Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και η απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τσιάρα, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, στη θέση του βουλευτή Ιωαννίνων, Κωνσταντίνου Τασούλα, θα συμμετέχει ο βουλευτής Κιλκίς, Γεώργιος Γεωργαντάς, ο οποίος ήταν ο ένας από τους δύο βουλευτές της Ν.Δ που είχαν ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας Νικολόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, στη θέση του βουλευτή Ιωαννίνων, κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, θα συμμετέχει ο βουλευτής Κιλκίς, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ