ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Θα είμαι απέναντί τους μέχρι να τους ρίξω

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Θα είμαι απέναντί τους μέχρι να τους ρίξω
Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Είμαι απέναντί τους και θα παραμείνω μέχρι να τους ρίξω», ανέφερε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ σχολιάζοντας το νέο κυβερνητικό σχήμα που ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε: «μιλάμε για ανασχηματισμό εξάντλησης των εφεδρειών. Επιστρατεύονται όλα τα πρόσωπα που θα μπορούσαν σε αυτά τα τελευταία επεισόδια της κυβέρνησης να αναλάβουν μια θέση εξουσίας» .

Όπως είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αναβαθμίζονται πρόσωπα που δεν έχουν πάρει την ψήφο των πολιτών και δεν έχουν αναδεχθεί από την κοινωνία. Όπως είπε όμως, αυτό είναι το εντελώς αναμενόμενο σε μια φάση που το μνημόνιο συμπληρώνει έξι χρονιά και τη στιγμή που εξαντλούνται τα πρόσωπα.

Σε αυτές τις τελευταίες σκηνές θα δούμε όλο το εφεδρικό προσωπικό της κυβέρνησης, εκτίμησε η κα Κωνσταντοπούλου, κάνοντας μάλιστα λόγο για κυβέρνηση επιλογής των δανειστών.

«Επειδή ακριβώς με ενδιαφέρει ο τόπος και η κοινωνία και θέλω να πατήσει στα ποδιά της, είμαι διατεθειμένη να δώσω αυτή τη μάχη. Είμαι απέναντί τους και θα παραμείνω μέχρι να τους ρίξω, σημείωσε η κα Κωνσταντοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ