ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Κουμουτσάκος: Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει νέο ξεκίνημα

Γ. Κουμουτσάκος: Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει νέο ξεκίνημα
Eurokinissi

«Επιβεβαιώθηκε σήμερα. Με αυτήν την Κυβέρνηση τίποτα δεν άλλαξε. Τίποτα δεν θα αλλάξει. Η Κυβέρνηση της ανακύκλωσης των ίδιων αναξιόπιστων πολιτικών δεν μπορεί να κάνει κανένα νέο ξεκίνημα», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος σχολιάζοντας την εισήγηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης.

«Για τους ανέργους και τους συνταξιούχους δεν υπάρχει διαφορά εάν τους κοροϊδεύει ο κ. Κατρούγκαλος ή η τέως διευθύντρια του γραφείου του, που τώρα έγινε Υπουργός. Ο κ. Τσίπρας είναι αμετάκλητα αποκομμένος από την κοινωνία και τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», σημειώνει ο κ. Κουμουτσάκος.

«Και όμως, αμετανόητος, επιμένει στις πολιτικές του, που έχουν οδηγήσει σε φτωχοποίηση και απόγνωση την κοινωνία. Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιβιώσει πολιτικά. Δημιουργεί Υπουργεία για τους κολλητούς φίλους του. Χρήζει Υπουργούς ανθρώπους που έχουν υποστηρίξει την ύπαρξη παράλληλου νομίσματος. Διατηρεί αμετανόητους κρατιστές, που δήθεν θα υπέβαλλαν την παραίτησή τους λόγω των αποκρατικοποιήσεων», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

«Όλοι μαζί δεν μπορούν να δώσουν την παραμικρή λύση στα σοβαρά προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν», καταλήγει ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ