Χανιά: Στη ΜΕΘ 30χρονος που βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του
Φωτογραφία αρχείου
Stringer / SOOCΣε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, ένως 30χρονος άνδρας που εντοπίστηκε μαχαιρωμένος αργά τη νύχτα της Τετάρτης (27/5) μέσα στο σπίτι του στο Κολυμπάρι.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο άνδρας έφερε σοβαρό τραύμα στο θώρακα και υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργείο από τους θωρακοχειρουργούς του Νοσοκομείου Χανίων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το μαχαίρι φαίνεται να τον βρήκε στην καρδιά με την κατάσταση του άνδρα που νοσηλεύεται να είναι σήμερα σταθερή.
Οι αρχές εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε τραυματισμένος ο άνδρας, διεξάγοντας έρευνα ενώ η κατάθεση του τραυματία μόλις το επιτρέψει η υγεία του αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.
Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων.
Ζεντάγια και Τομ Χόλαντ ίσως γίνουν το πιο κερδοφόρο ζευγάρι στην ιστορία του κινηματογράφου
08:46
Τραμπ: «Συνεχίζονται οι συνομιλίες με το Ιράν - Εκλιπαρούν για συνάντηση»
08:40
Από το «κόσκινο» της ΑΑΔΕ 12.000 φορολογούμενοι για αδικαιολόγητες δαπάνες - «Έρχονται» ραβασάκια
08:30
Πέντε νεκροί και έξι τραυματίες από ουκρανικό χτύπημα με drones στη Μόσχα
08:20