Συλλυπητήριο μήνυμα Νικήτα Κακλαμάνη για την απώλεια του Νάσου Αθανασίου
Νάσος Αθανασίου (Φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWS«Σφράγισε με την παρουσία του την ελληνική δημοσιογραφία, υπηρετώντας με συνέπεια και καινοτόμο πνεύμα την ενημέρωση επί δεκαετίες, αλλά και τον δημόσιο βίο ως βουλευτής», αναφέρει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικήτας Κακλαμάνης, στο συλλυπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο του δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Αθανασίου.
Ο Πρόεδρος της Βουλής στο μήνυμά του αναφέρει πως με θλίψη πληροφορήθηκε «την απώλεια του Νάσου Αθανασίου, ενός ανθρώπου που σφράγισε με την παρουσία του την ελληνική δημοσιογραφία, υπηρετώντας με συνέπεια και καινοτόμο πνεύμα την ενημέρωση επί δεκαετίες, αλλά και τον δημόσιο βίο ως βουλευτής».
«Υπήρξε αυθεντικός και ταυτόχρονα οραματιστής, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη διαμόρφωση της σύγχρονης ενημέρωσης, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική τηλεόραση, μέσα από εμβληματικές εκπομπές που αγαπήθηκαν από το κοινό», αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Η μακρά διαδρομή του, τόσο στα δημοσιογραφικά πλατό όσο και στα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων, χαρακτηρίστηκε από ήθος, συγκροτημένο λόγο και σταθερές αξίες, αφήνοντας το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην κοινωνία και την πολιτική ζωή του τόπου. Στην οικογένειά του και στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», συμπληρώνει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο Νάσος Αθανασίου - Η πορεία του στην τηλεόραση και την πολιτική
Άνδρας έκρυβε τη νεκρή μητέρα του σε καταψύκτη - Εισέπραττε τη σύνταξη και επιδόματά της
18:57
Liveblog: Καίγονται σπίτια στην Ψάθα - Οι φλόγες απειλούν οικισμό στη Λούμπα
18:55
Νέο μήνυμα Τραμπ στο Ιράν: Οι επιλογές είναι δύο συμφωνία ή πλήρης συνθηκολόγηση
18:46
Πάνω από 480.000 στρέμματα κάηκαν στη Δυτική Αττική τα τελευταία εννιά χρόνια από δασικές πυρκαγιές
18:35