«Τέλος» η ακρόαση των υπερθεματιστών και του Ν. Παππά
Στην άποψη ότι δεν συντρέχει λόγος να συνεχιστεί η ακρόαση των υπερθεματιστών και η δεύτερη ακρόαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά, καταλήγει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με το σκεπτικό ότι η έκδοση της απόφασης του ΣτΕ έχει διαμορφώσει διαφορετικά το ζήτημα.
Επίσης η Επιτροπή Θεσμών καταλήγει ότι, κατόπιν αυτού, δεν θα απαιτηθεί να συντάξει και σχετική έκθεση και παραλείπει και αυτό το στάδιο. Τα παραπάνω ανακοίνωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Τασία Χριστοδουλοπούλου ενημερώνοντας τα μέλη της επιτροπής ότι το θέμα αυτό συζητήθηκε και με τον κ. Τραγάκη από τη ΝΔ και με τον κ. Ε. Βενιζέλο από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και συμφώνησαν.
Επίσης η κ. Χριστοδουλοπούλου ενημέρωσε ότι για την υπόθεση της κ. Τσατάνη, είχαν γίνει αρκετές συνεδριάσεις για την ακρόασή της και αποφασίστηκε ότι είναι στη διακριτική της ευχέρεια. Η κ. Τσατάνη ενημέρωσε την Επιτροπή ότι θέλει να έρθει μια ακόμη φορά, έτσι θα προσδιοριστεί η ακρόασή της την επόμενη εβδομάδα.
Συναγερμός λόγω ραγδαίας εξάπλωσης του ιού του Δυτικού Νείλου και στον ευρωπαϊκό βορρά
19:24
Άρτα: Συνελήφθη γιατρός για φακελάκι - Φέρεται να ζήτησε 400 ευρώ από συγγενή ασθενούς
19:15
Φίνος Φιλμ για Μπέτυ Βαλάση: Για πολλές γενιές θα παραμείνει η αξέχαστη τηλεοπτική «Λωξάντρα»
19:05
Πρώην στρατιωτικός καταδικάστηκε για κλοπή 300.000 λίτρων πετρελαίου από αγωγό του Ελληνικού Στρατού
18:59