«Τέλος» η ακρόαση των υπερθεματιστών και του Ν. Παππά
Στην άποψη ότι δεν συντρέχει λόγος να συνεχιστεί η ακρόαση των υπερθεματιστών και η δεύτερη ακρόαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά, καταλήγει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με το σκεπτικό ότι η έκδοση της απόφασης του ΣτΕ έχει διαμορφώσει διαφορετικά το ζήτημα.
Επίσης η Επιτροπή Θεσμών καταλήγει ότι, κατόπιν αυτού, δεν θα απαιτηθεί να συντάξει και σχετική έκθεση και παραλείπει και αυτό το στάδιο. Τα παραπάνω ανακοίνωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Τασία Χριστοδουλοπούλου ενημερώνοντας τα μέλη της επιτροπής ότι το θέμα αυτό συζητήθηκε και με τον κ. Τραγάκη από τη ΝΔ και με τον κ. Ε. Βενιζέλο από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και συμφώνησαν.
Επίσης η κ. Χριστοδουλοπούλου ενημέρωσε ότι για την υπόθεση της κ. Τσατάνη, είχαν γίνει αρκετές συνεδριάσεις για την ακρόασή της και αποφασίστηκε ότι είναι στη διακριτική της ευχέρεια. Η κ. Τσατάνη ενημέρωσε την Επιτροπή ότι θέλει να έρθει μια ακόμη φορά, έτσι θα προσδιοριστεί η ακρόασή της την επόμενη εβδομάδα.
ΚΚΕ: Μίζερη, είναι συνολικά η πολιτική της κυβέρνησης, που καλεί τον λαό να πει και «ευχαριστώ» για το «μέρισμα κοροϊδίας»
21:32
Τραμπ: Πρότεινα μια μικρή εκεχειρία στην Ουκρανία - Τι είπε με τον Πούτιν για το Ιράν
21:29
Συναγερμός στην Εύβοια: Βρέθηκαν ρουκέτες στρατού - Μεταφέρονται στο Μενίδι για ελεγχόμενη έκρηξη
21:23
Σοβαρός τραυματισμός ναύτη πλοίου στην Αλόννησο - Έγινε αεροδιακομιδή στη Λάρισα
21:14