Ανασχηματισμός: Γιατί δεν μετακινήθηκε ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Παύλος Μαρινάκης
Eurokinissi/ Φωτογραφία ΑρχείουΑμετακίνητος στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου παρέμεινε ο Παύλος Μαρινάκης, το όνομα του οποίου «πρωταγωνιστούσε» στα σενάρια που κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες ημέρες αναφορικά με τον ανασχηματισμό.
Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία 24ωρα πληροφορίες ήθελαν τον κ. Μαρινάκη να μετακινείται στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο οποίος έχει προταθεί για νέος Γραμματέας της ΝΔ από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ωστόσο, το χαρτοφυλάκιο του κ. Κυρανάκη «πέρασε» στον Γιώργο Κώτσηρα, μέχρι πρότινος υφυπουργό Οικονομικών.
Από την κυβέρνηση επισημαίνουν ότι ο κ. Μαρινάκης παραμένει στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, καθώς χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού.
Η πορεία του ως τώρα κρίνεται επιτυχής από την κυβέρνηση, η οποία τονίζει τον κρίσιμο ρόλο του ως προς το επικοινωνιακό κομμάτι μέχρι την προκήρυξη των εκλογών.
Συνεχείς αναζωπυρώσεις στη φωτιά στη Βάρδα Ηλείας - Κάηκαν λιοστάσια, κινδύνεψε εκκλησάκι
18:50
Χαλκιδική: Απαγόρευση κυκλοφορίας αύριο σε δασικές περιοχές λόγω υψηλού κινδύνου φωτιάς
18:50
Αριστεία Μποδοσάκη: Στους διεθνείς επιστήμονες Χρ. Παπαδημητρίου και Πηνελόπη Κουγιανού Goldberg
18:40
Γερμανία: Στους έξι οι νεκροί από την ένοπλη επίθεση σε κέντρο νεότητας - Προσωπικά τα κίνητρα
18:34