Κυριάκος Μητσοτάκης: «Εκλογές την άνοιξη με φουτεράκι - Διακοπές στο Μαξίμου»
«Εκλογές με φουτεράκι» ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, επαναλαμβάνοντας ότι οι κάλπες θα στηθούν την άνοιξη του 2027.
Σε νέες δηλώσεις του και σε πιο χαλαρό τόνο, αμέσως μετά τη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης (12/06), ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις εκλογές, στο μουντιάλ και στις καλοκαιρινές του διακοπές.
Ερωτηθείς αν στις εκλογές θα φοράμε μαγιό ή παντελόνι, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, «εκλογές θα γίνουν το 2027 την άνοιξη με ένα φουτεράκι και είσαι εντάξει».
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ακόμη ότι θα κάνει «διακοπές στο Μαξίμου και συμπλήρωσε πως θα πάει σίγουρα στα Χανιά και «μακάρι κανένα Σαββατοκύριακο στην Τήνο».
Αναφορικά με το Μουντιάλ, σημείωσε πως είναι νωρίς για τον νικητή. Πρoέβλεψε ωστόσο πως η νικήτρια ομάδα θα είναι από την Ευρώπη. «Σταματώ εδώ δεν έχω τέτοιες ικανότητες», απάντησε για το ποια θα είναι αυτή.
Τέλος, σε ερώτηση για το πότε θα γίνει ο γάμος του γιου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη, απάντησε χιουμοριστικά: «Τώρα δεν μπορώ να μιλάω για τέτοια θέματα γιατί θα φάω ξύλο. Αλλά εντάξει ξεκινάμε. Καλά να είναι τα παιδιά ευτυχισμένα».
SPONSORED
Οκτώ άνθρωποι νεκροί σε δύο διαδοχικά τροχαία στον ίδιο αυτοκινητόδρομο στην Ουγγαρία
11:38
Ο αβέβαιος χάρτης των αγορών - Βουτιά στο πετρέλαιο, κέρδη στις μετοχές
11:31
Καθημερινό Unboxing εμπειριών και προσφορών* στο Παγκόσμιο από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
11:18
Παξοί: Συνελήφθη ο πλοίαρχος για τη φωτιά στα τουριστικά σκάφη - Θαλάσσια ρύπανση έκτασης 100 μέτρων
11:07