ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη για διαφθορά: «Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι»
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη
INTIME NEWSΜε μια λαική ρήση σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ τα όσα ανέφερε στην κυριακάτικη ανάρτηση του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα θέματα διαφθοράς. «Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι» δηλώνει ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Τσουκαλάς αναφερόμενος στα όσα έγραψε ο πρωθυπουργός για το κύκλωμα διαφθοράς στην πολεοδομία.
«Όσο και να προσπαθεί να κρυφτεί, θα αναγκαστεί σύντομα να απολογηθεί για ακόμα ένα σκάνδαλο διαφθοράς», αναφέρει ο Κώστας Τσουκαλάς για τον πρωθυπουργό σε ανακοίνωσή του σχετικά με το «σκάνδαλο διαφθοράς στις πολεοδομίες».
Σχολιάζει ότι «ο Πρωθυπουργός σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα διαφθοράς στην πολεοδομία δήλωσε σαν να εμφανίστηκε τώρα στη χώρα ότι ‘δεν υπάρχουν άβατα, δεν υπάρχουν ανέγγιχτοι'. Λες και δεν επέλεξε αυτός την ηγεσία του Υπουργείου, λες και δεν έχει ευθύνες».
«Εδώ ταιριάζει απόλυτα η ρήση του λαού μας ‘εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι'», καταλήγει.
Ένας νεκρός από την επίθεση στο υπό κυπριακή σημαία πλοίο στα Στενά του Ορμούζ
14:16
Καταδίκη από την αντιπολίτευση για τα απειλητικά συνθήματα στο σπίτι της Σέβης Βολουδάκη
14:05
Συναγερμός για φωτιά στον Ασπρόπυργο: Καίει ξερά χόρτα και σκουπίδια
13:54
Νέες απειλές από το Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ «πιο σημαντικά από δεκάδες ατομικές βόμβες»
13:48