Δ. Τζανακόπουλος: Εθνική συναίνεση για το ελληνικό χρέος
Η διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος αποτελεί εθνική υπόθεση στην οποία θα όφειλε να συνδράμει η αντιπολίτευση, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Ο κ. Τζανακόπουλος σχολιάζοντας δηλώσεις στελεχών της ΝΔ σχετικά με την επίσκεψη του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα, τόνισε πως «προκαλεί αποστροφή η σπουδή στελεχών της ΝΔ, όπως η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Τσιάρας, να προεξοφλήσουν αποτυχία της επίσκεψης του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα».
«Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στις ΗΠΑ η διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος αποτελεί εθνική υπόθεση στην οποία θα όφειλε να συνδράμει η αντιπολίτευση. Αντίθετα, και την ώρα που ολόκληρη η Ευρώπη συζητά την ανάγκη βιώσιμης λύσης στο ελληνικό χρέος, η ΝΔ σπεύδει να προτάξει τις μικροκομματικές της επιδιώξεις», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι το γεγονός αυτό έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά «την απαράδεκτη στάση του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ενώπιον ξένων επενδυτών έσπευσε να υπονομεύσει την προσπάθεια της χώρας για προσέλκυση επενδύσεων».
«Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί και κρίνει», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Τζανακόπουλος.
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19
Μητσοτάκης: «Αν βρούμε φυσικό αέριο αλλάζουν τα πάντα» - Οι σχέσεις με ΗΠΑ, η Τουρκία και το SAFE
17:03
Αγρότες: Η στιγμή που τρακτέρ τρέχει με όπισθεν να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό - «Πάτα τον» φώναζαν (vid)
16:54